tarkafaberlic
tarkafaberlic
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Információ
 
Faberlic
 
Látogatók száma
Indulás: 2008-04-02
 
Narancsbőr elleni program
 
Arcápolási tanácsok
 
Neoskin füzetecske
 
Zene
 

 

 
hlminibanner.jpg
Neoskin füzetecske

HiTech termékcsalád NEOSKIN - a szépségszalon alternatívája

 

A NEOSKIN termékcsalád ― különleges program a bőr aktív megújítására. A bőrápolás területén végzett élenjáró fejlesztések és technológiák lehetővé teszik, a konkrét problémák gyors megoldását, plasztikai sebészet és szépségszalon kezelések nélkül.  

 

A készítmények összetevőit és az otthoni felhasználás módszertanát bőrgyógyászok és kozmetológusok dolgozták ki a plasztikai sebészet és az esztétikai medicina módszerei alapján.

* NEOSKIN RE-SURFACE – a bőr öregedésének megelőzése, gyors és hatékony helyreállítása, megújítása, valamint a bőrhibák és/vagy a ráncoktól való megszabadulás.

* NEOSKIN OPTIMUM a bőr természetes egyensúlyának és a felhám gátjának helyreállítása, segítség az irritált bőrnek.

* NEOSKIN ANTI-AGE – a ráncok korrigálására, az arckontúr feszességének javítására és a kor okozta változások megelőzésére.

A Neoskin termékcsalád rendszeres használatának eredményei:

 

  • az öregedési folyamatok megelőzése és lassítása,
  • a bőr regenerációjának javítása,

ˇ        a ráncok kisimítása,

ˇ        az arckontúr feszességének korrekciója,

ˇ        a bőrfelszín kisimítása,

ˇ        az anyagcsere-folyamatok normalizálása,

ˇ        a bőr vízháztartásának és lipid-egyensúlyának visszaállítása,

ˇ        segítség az érzékeny, gyulladásokra hajlamos bőrnek, stb.

 

A Neoskin termékcsalád szereinek alapelve – oldjuk meg a problémát gyorsan, hatékonyan, biztonságosan, megbízhatóan, szövődmények és mellékhatások nélkül, úgy, hogy közben nem alkalmazunk radikális módszereket.

 

FABERLIC SZÓTÁR

Mi a hámlasztás és miért van rá szükség?

A hámlasztás (peeling) a szépségszalonok népszerű kezelési módja, mely segítségével eltávolítják a felhám elhalt sejtjeit a bőr egészsége visszaállításának, megújításának, apró hibák megszüntetésének (hegek, foltok, stb.) és az arcszín egyenletessé tétele folyamatának aktivizálására. A bőrre gyakorolt hatás módszere és mélysége alapján, a kezeléseket néhány csoportba osztják:

ˇ        mechanikus hámlasztás
(„mikro-bőrlehorzsolás”),

ˇ        vegyi (savakkal, enzimekkel),

ˇ        fizikai (lézeres, ultrahangos)

 

Ami a hámlasztás mélységét illeti, ez a konkrét problémától és a kívánt eredménytől függ és lehet:

ˇ        felületi,

ˇ        közepes mélységű,

ˇ        mély.

 

 

Otthoni használatra a hámlasztás felületi, vegyi és mechanikus változatai alkalmasak.

 

A hámlasztás, a közvéleménnyel ellentétben, nem egyszerűen a régi bőr ”lenyúzása”, hanem a bőr regenerációs és megújulási folyamatainak aktivizálási módszere. A kötelező bőrápolás különféle hámlasztási módszerei népszerűségének növekedése, nem egyszerűen a divat iránti hódolat vagy a reklámok a tudatra és a pénztárcára gyakorolt hatásának eredménye. Ez egy lehetőség a gyors és jól látható eredmény elérésére. Mindössze néhány, a hámlasztás segítségével történő kezelés után elérhető a sima, egyenletes bőrfelület, a bőr elasztikussága és rugalmassága, javulhat az arcszín, megszabadulhatunk a májfoltoktól és az apró hibáktól.  A hámlasztást nincs korhoz kötve. Az úgynevezett pangásos foltok és forradások, amelyek a gyulladásos folyamatok következményei - a fiatalok privilégiuma 13 éves kortól kezdve; májfoltok, ráncok, bőrtónus elvesztése - az érettebb embereket nyugtalanítja. Mindezek a problémák megoldhatók a NEOSKIN RESURFACE segítségével, ami egy program a vegyi hámlasztás és a mikrokristályos bőrlehorzsolás használatával.

 

A „mikro-bőrlehorzsolás” (microdermabrasion) – a bőr mechanikai dörzsölése alumínium mikrokristályok segítségével, amit nagy nyomás alatt juttatnak a bőr felszínére - ismert kezelés a kozmetikai szalonokban. A rideg mikrokristályok eltávolítják a bőr felszínén összegyűlt elöregedett és elhalt sejteket, kisimítják annak felszínét, és serkentik az új, fiatal és egészséges sejtek megjelenésének folyamatát.      

   

Mit jelent a vegyi hámlasztás?

A vegyi hámlasztás a felhám elhalt sejtjeinek eltávolítása savoldatok segítségével. A savak biztosítják az elhalt sejtek egyenletes eltávolítását (feloldását), ami elősegíti a bőr fiatalodását, serkenti a kollagén és elasztin szintézisét, a fiatal sejtek aktív megjelenéséhez vezet. Ennek eredményeképpen megnövekszik a bőr tónusa és elasztikussága. A savak hatásának mélysége függ a koncentrációjuktól és a sav jelenlétének idejétől a bőr felszínén.

  

A savas vegyi hámlasztás az utóbbi években az egyik legnépszerűbb kezelés a szépségszalonokban, amit eddig csak orvosok végezhettek. Azonban most már, az új technológiák és az enyhe, kímélő összetételű szerek megjelenésével, használata lehetővé vált otthoni körülmények között is.

 

Milyen savakat használnak a vegyi hámlasztásban?

A kozmetikai termékek egyik legnépszerűbb összetevője az AHA (alpha hidroxy acid) savak.

A legelterjedtebb AHA savak a glikol-, a tej-, a citrom-, az alma- és a borsav.

 

ˇ        Glikolsav: sok AHA sav gyümölcs eredetű, ezért ezeket gyümölcssavaknak nevezik. Így, a glikolsavat cukornádból nyerik. Ennek van a legkisebb méretű molekulája az összes AHA sav közül, ami biztosítja neki a nagy behatolási képességet. Ezenkívül, a glikolsav rendelkezik azzal a sajátsággal, hogy csökkenti a hiperpigmentációt.

 

ˇ        Tejsav: megtalálható a megsavanyodott tejben, joghurtban, a fekete áfonyában, golgotavirágban, a juharszirupban, az almában, a paradicsomlében és a szőlőben. Kifejezetten hidratáló és hámlasztó hatással rendelkezik.

 

 

ˇ        Citromsav: a citruszfélék (citrom, vadcitrom, grépfrút, narancs) termésében található. A bőrre fehérítő hatást gyakorol, ami borsav jelenlétében még fokozódik. Antioxidáns és baktériumölő hatású.

 

ˇ        Almasav: megtalálható sok gyümölcsben, például az almában és a paradicsomban. A hámlasztó hatáson kívül serkenti az anyagcsere-folyamatokat a sejtekben és javítja az anyagcserét.

 

ˇ        Borsav megtalálható az érett szőlőben, az óborban és a narancsban. Fehérítő, hidratáló és hámlasztó hatású.

 

Az AHA savakon kívül egyre népszerűbbé válnak a BHA (beta hidroxy acid) savak, ezek jobban behatolnak a pórusokba és normalizálják a faggyúkiválasztást.

Példaként, BHA tartalmú a szalicilsav, amely a hámlasztó hatásáról nevezetes, és gyakran használják együtt AHA savakkal a hatásának növelése érdekében.

 

Hogyan hatnak a savak?

Az AHA és BHA savak feloldják a lipidtartalmú sejtközi ”cementet”, amely a felhám sejtjeit köti össze, és ez megkönnyíti az elöregedett sejtek eltávolítását a bőr felületéről. A bőrre felvitt savak hámlasztó, hidratáló, gyulladásgátló és antioxidáns hatást fejtenek ki.

A felhám lehámlasztására válaszul aktivizálódik a sejtek osztódása a felhám bázisrétegében. Ilyen módon, a savas (vegyi) hámlasztás hatására a felhám elvékonyodik, az alatta lévő réteg (a derma) megvastagodik. Az adott művelet serkenti a bőr regenerációját és gyorsítja a felhám megújulását. A szaruréteg rugalmasabbá és elasztikusabbá válik, a bőr apró ráncai kisimulnak.

 

Kinek szánják a vegyi hámlasztás és a „mikro-bőrlehorzsolás” programját?

 

A felületi, vegyi hámlasztás és a „mikro-bőrlehorzsolás” műveletét bármely bőrtípusra alkalmazhatják. Azonban, egyéni program kiválasztása esetén, ne feledjük, hogy minden korosztály számára (20 éves kortól kezdve) léteznek egyéni előírások (lásd a táblázatot!).

 

20+

30+

40+

ˇ   Pattanásos bőr, közönséges bibircsók, problémás bőr.

ˇ   Kitágult pórusok, mitesszerek, világos bőrhibák.

ˇ   Száraz, kiszáradt bőr, helyenként hámlással.

ˇ   A ragyogó bőr fenntartása.

ˇ   Zsíros, megvastagodott, pórusos bőr

ˇ   Problémás bőr, korábban átvészelt pattanásos bőr nyomai.

ˇ   A bőr hervadásának első jelei: szarkalábak, csökkent tónus és elasztikusság.

ˇ   Szürke, fáradt arcszín, egyenetlen arcszín, ”seprűk”, májfoltok.

ˇ   Száraz, kiszáradt bőr, helyenként hámlással.

ˇ   Túlzott elszarusodás, érdes felületű bőr.

ˇ   A ragyogó bőr fenntartása és az öregedés megelőzése.

 

ˇ   A bőr kozmetikai hibáinak profilaxisa és korrekciója.

ˇ   Száraz, kiszáradt bőr, helyenként hámlással.

ˇ   Szürke, fáradt arcszín, egyenetlen arcszín, ”seprűk”, májfoltok.

ˇ   Túlzott elszarusodás, érdes felületű bőr.

 

 

Milyen hatással lehet számolni a mikrohámlasztás és „mikro-bőrlehorzsolás” program után?

ˇ   ragyogó, egyenletes arcszín,

ˇ   sima bőrfelszín,

ˇ   ráncok és szarkalábak nélküli bőr,

ˇ   elasztikus és rugalmas bőr,

ˇ   észrevehetetlen pórusok,

ˇ   a májfoltok hiánya.

ˇ    

A vegyi hámlasztás és „mikro-bőrlehorzsolás” hatékonysága és eredményessége függ a program használatának gyakoriságától.

A kúra hossza és az ismétlések száma függ a kortól, a bőr állapotától, és attól az eredménytől, amit szeretnének elérni. Emellett emlékezzenek arra, hogy a ”40” korkategóriában a sejtek reakciója a hámlasztásra kevésbé aktív, mint 20-30 évesen. Ezért, a program rendszeres használata esetén, csak hosszabb idő után, lesz látható a bőr felszínének és állapotának javulása. Minél korábban kezdjük használni a Felületi hámlasztás AHA savakkal és „Mikro-bőrlehorzsolás” programot, annál jobb lesz a bőrhibák javításának hatékonysága és a korosodás megelőzése.

 

A vegyi hámlasztás és „mikro-bőrlehorzsolás” - a bőrfelület tetszőleges részén hajtható végre (arc, nyak, dekoltázs területe, hát). Ugyancsak használható a kéz bőrének megújítására is. A program eléggé egyszerű, nem jelent semmiféle bonyodalmat. Fontos, hogy tartsa be a mi ajánlásainkat. A bőr aktuális állapotától és a probléma súlyosságától függően három bőrápoló programból választhat magának, egyesítve a vegyi hámlasztás (Neo1) és a „mikro-bőrlehorzsolás” (Neo2) készítményeit, vagy váltogatja őket.

 

1. program

40+

2. program

30+

3. program

20+

Cél:

a bőr intenzív (radikális) megújítása és helyreállítása.

 

A kezelések időszakossága:

Kúra esetén

5-10 kezelés. Az első 5 kezelés naponta történik. Azután a kezelések minden második nap zajlanak.

 

Cél:

ˇ   az elért hatás fenntartása az 1-es program után

ˇ   rendszeres arcápolás

ˇ   az arcszín azonnali ”feléledése” és a bőr állapotának javulása

A kezelések időszakossága:

rendszeres ápolás.

1-2 alkalommal egy héten az 1. program szerint.

 

Cél:

ˇ   a bőr mélytisztítása

ˇ   a bőr frissességének és fiatalságának fenntartása

 

A kezelések időszakossága:

alkalmankénti bőrápolás

A Neo1 és a Neo2 készítmények váltakoztatása 1-2-szer egy héten.

 

 

Fontos ajánlások!

1.   Válasszon magának egy optimális bőrújító programot a kor, a bőrtípus állapota és a kívánt eredmény figyelembe vételével (lásd a fenti táblázatot).

2.   A vegyi hámlasztás és a „mikro-bőrlehorzsolás” műveletét ajánlott évszaktól függetlenül este végezni. A kezelés után kerülje el a közvetlen napfény hatását, és feltétlenül használjon nyugtató, helyreállító és hidratáló krémet, a Neo3 SPF10-zel krémet. A tavaszi-nyári időszakban reggelenként ajánljuk a nagyfokú fényvédő krém, az SPF30 használatát.

3.   Ne vigyük fel a szereket a szemkörüli területre és az ajkak bőrére.

4.   A szereket a szembe, vagy az orr nyálkahártyájára jutása esetén késedelem nélkül mossuk le hideg vízzel.

5.   Ne használjuk a szereket a gyulladt vagy sérült bőrre, valamint ha a készítmény valamely összetevőjére rosszul reagálunk.

 

Program

Használati útmutató

Eredmény

Alkalmazás

 

Katalógus letöltése
 
Termékek
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Óra
 
Érdekességek
 

 

 


Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról